Sereya2- Harcolj a világért, építs legendát!

Classificação
25

Sereya2- Harcolj a világért, építs legendát!

Nível Máx: 120
Modelo:
Abertura do Servidor: 2024-10-11

Sereya2

❓Stílus
Nem szerettünk volna teljes elrugaszkodni a gyökerektől, ezért választottuk a Middleschool stílust.
Törekszünk a jól megszokott játékot ötvözni új és modern megoldásokkal.
🧌Játékmenet
A fejlődés nagyon lényeges egy szerveren, ezért nem akartuk könnyű/nehézre beállítani, nálunk ez sem a megszokott. Javarészt meteorkövek ölésével tudtok szinteket lépni, a hangsúly inkább a farmoláson és tárgyak fejlesztésén van. Nem kell aggódni! Az összes pálya ehhez lett szabva, és 6 csatorna fog rendelkezésetekre állni.
⚔️ Maximális szint
Jelenleg az elérhető maximális szint 120, viszont ahogy haladtok, úgy fog fejlődni a szerver is.
🏰 10 kazamata tele kihívásokkal
A kazamaták átalakításon estek át, hogy minél élvezetesebb legyen számotokra a játékmenet, és fontos szerepük is van a játékban.
💎 Átdolgozott tárgy-fejlesztés
Nagy hangsúlyt fektettünk a tárgyak fejlesztésének menetébe, a legtöbb megszokott fejlesztőt eltávolítottuk, és egyszerűsítettük.
Jelenleg ugyan olyan fontos pl. Kagyló 50. szinten mint 110. szinten, ezekkel a megoldásokkal szeretnénk elkerülni a piac túlterhelését.
⚔️ PvP és War
Extra bónuszokkal láttuk el a játékot, amikkel igazán élvezetes és hosszan tartó csatákra számíthattok, orvosoltunk néhány problémát ami általában gond szokott lenni, ilyen például a mágia deff túlcsordulás.
🌍 Változatos pályák, felesleg nélkül
A legtöbb pálya átalakításra került, és sok nem használt pályát eltávolítottunk, ezzel is optimalizálva a teljesítményt és méretet, jelenleg a kliensünk kevesebb mint 1 gigabájt.
📅 Rendszeres frissítések és események
Törekszünk a lehető legjobbat nyújtani számotokra folytonos karbantartások nélkül, így a kliens és szerver verziója 1.0.0-ról indul, és a rendkívüli hibákon kívül csomagokban fogjuk azt közzé tenni számotokra. Események terén bőséges palettával készülünk, lesznek megszokott és egyedi eventünk is, ezzel garantálva a maximális kikapcsolódást.

Prezentáció: https://presentation.sereya2.com/

Comentários e Críticas

Como avaliarias este servidor?