Metin2 PVM Easy 2024

Classificação
101

Metin2 PVM Easy 2024

Nível Máx: 250
Modelo:
Abertura do Servidor: 2024-06-16

New-Times

Bine ați venit pe serverul de metin2 New-Times România. Serverul este un PVM Easy, cu rate cuprinse între 100% - 1000% atât pentru puncte de experiență, pentru a primii mai mulți bani și/sau de a căpăta obiecte fie ele de la metine, mobi sau quest-urile respectiv misiunile clasice ale serverului.

Nivelul maxim este 250, la început o să primiți nivel 15 puncte status multe alte iteme de început care vă vor ajuta să creșteți nivelul caracterului dumneavoastră mult mai ușor.

Serverul este în continuă dezvoltare chiar dacă este la început de drum, acesta oficial a fost ****it și creat primul caracter la data de 16 iunie 2024, însă este nevoie de o echipă puternică, matură și dornică de lucru pentru a administra un server, așadar căutăm jucători serioși cu un minim de cunoștințe în ale jocului pentru a ne dezvolta împreună serverul.

Mai multe detalii despre server o să aflați chiar atunci când veți intra pentru a vă distra alături de noi.

(!) IMPORTANT (!):

Momentan magazinul serverului este ÎNCHIS deoarece nu au fost actualizate încă niciun item, respectiv preț, vă vom anunța când vom deschide oficial ITEM-SHOP-ul serverului.

Serverul nu este deschis pentru donații și nici nu se va închide peste o lună, vă așteptăm în număr cât mai mare alături de noi.

Comentários e Críticas
Posted: 17.06.2024
Bine ați venit pe serverul de metin2 New-Times România. Serverul este un PVM Easy, cu rate cuprinse între 100% - 1000% atât pentru puncte de experiență, pentru a primii mai mulți bani și/sau de a căpăta obiecte fie ele de la metine, mobi sau quest-urile respectiv misiunile clasice ale serverului. Nivelul maxim este 250, la început o să primiți nivel 15 + puncte status + multe alte iteme de începu

Como avaliarias este servidor?