Ranking servere private

Caracteristicile unui server bun.

22.01.2021


Jucăm acest joc de ani de zile și nu putem scăpa de el. Au fost deschise mai multe servere, dar doar câteva dintre ele au fost jucate pana la capăt. Dacă ne uităm în trecut ce servere au avut un impact mare , care au fost jucate activ sau chiar și cele care au avut un impact mai mic, dar s-a dovedit faptul ca au oferit longevitate, urmatorii 3 factori cheie pot fi considerati cei mai importanti cand vine vorba de un server privat. Echipa, conceptul și prezentarea. Un server bun inseamna armonia dintre aceste 3 componente.

Prezentarea

Aici nu contează numai prezentarea serverului în sine. Acesta este doar un subpunct, dar și primul punct. Un server poate fi cel mai bun si cel mai frumos, cât timp nu există publicitate bună acesta nu va avea succes. Prima impresie este foarte importantă. O introducere bună a serverului, un trailer, publicitate pe Twitch sau bannere sunt mijloace importante pentru a vă arăta prezenta pe piată. Desigur, calitatea designului joacă un rol important. Dacă se evită cele publice și se aleg modele inovatoare create special pentru serverul respectiv, acest lucru arată un anumit profesionalism și seriozitate.

Al doilea punct este designul paginii de principale, desigur dupa caz si al forumului iar în zilele noastre cel mai important, structura serverului de Discord. Ca jucător, vedeți aceste lucruri foarte des, dar întotdeauna doar pe scurt. Din acest motiv, prea multe elemente de pe o pagină web nu sunt întotdeauna benefice. Este mai plăcut să alegeți un design ușor de utilizat.

Ultimul punct care face o prezentare bună a serverului este designul jocului, lucrurile mici, cum ar fi bannere si costume. Dar cel mai important aspect aici este să nu ne abatem prea mult de la original. Jucătorii Metin2 sunt creaturi ale obișnuinței. Ne place Metin2, nu Star Wars, până acum, serverele care s-au abătut prea mult de original au avut doar semi-succes.

The Concept

Conceptul este probabil cel mai important factor. Ceea ce face un server "bun" acesta s-a schimbat întotdeauna de-a lungul anilor, deoarece dezvoltatorii au evoluat întotdeauna. Jocul Metin2 este un joc vechi și nu a fost chiar bine gândit. Din acest motiv, au fost necesare unele modificări tehnice. Astăzi, însă, totul este atât de avansat încât contează lucruri complet diferite și nu contează cu adevărat ce tip de server este. Cele mai bune servere au un singur lucru și sunt calitățile vieții. Lucrurile mici cu care te obișnuiești, pe care vrei să le ai peste tot. Dacă un server nu le poate oferi, este dificil să atragi oameni spre el.

Desigur, tot ceea ce îl înconjoară este cel puțin la fel de important. Un concept trebuie să convingă, trebuie să aduci varietate în joc, dar să nu deviezi prea mult. Noile caracteristici sunt întotdeauna lucruri binevenite, temnițe noi, arme și armuri sau chiar costume. Ceea ce mulți administratori de server nu înțeleg din păcate este că sugestiile jucătorilor sunt foarte importante. Acestea contribuie foarte mult la dezvoltarea unui server.

Cel mai bun concept este cel creat împreună cu comunitatea.

Echipa serverului

În spatele fiecărui server de succes, există o echipă de profesioniști. Un server poate fi prezentat cât mai bine posibil, poate avea cel mai bun concept, dar fără echipa potrivită serverul nu va dura mult. Pentru ca un server să dureze mult, trebuie să existe structuri clare în echipă, distribuirea sarcinilor și cel mai important factor;disciplina. Comunicarea în cadrul echipei, comunicarea cu jucătorii definesc un server bun.

Un alt factor important este gestionarea echipei/comunității. Există întotdeauna situații în care trebuie luate decizii rapide și importante. Regula este: rămâneți calm și acționați cu atenție. Reduceți cât mai mult posibil daunele și nu acționați emoțional. De exemplu, acesta este un punct în care mulți administratori de server au eșuat. În fața haterilor, botilor și a altor produse similare, ar trebui să vă păstrați întotdeauna calmul și să acționați profesional.


Acestea sunt în opinia noastră cele 3 puncte care fac un server bun. Sperăm pentru mai mulți ani de Metin2 cu servere bune!