Ranking servere private

Metin P-Server Features in 2023

14.10.2023

În funcție de tipul de Metin2 P-Server, comunitatea se așteaptă la mai multe caracteristici P-Server în 2023.

Bloc Multi Farm

Sistemul Multi Farm Block, inventat de Aeldra, este un sistem pe care niciun P-Server nu ar trebui să-l rateze, nu contează ce tip de server, Oldschool, Middleschool, Newschool, Oficial ca, fiecare tip de P-Server are nevoie de această caracteristică în zilele noastre. Sistemul împiedică jucătorul să cadă cu mai mult de 2 caractere în același timp. De obicei, sistemul are o limitare de 2 caractere în același timp, la majoritatea serverelor P.Target Metin Queue

Metin2 Target Metin Queue

Sistemul Metin Queue, inventat de Rubinum, este un sistem care nu are Middleschool și Newschool Metin2 P-Server ar trebui să lipsească. Sistemul permite jucătorului să selecteze până la 5-6 ținte într-o coadă Din metinstones, personajul ar trebui să se cultive unul după celălalt. La majoritatea serverelor P, valoarea implicită este 3 fără articol Itemshop și până la 5-6 cu un articol din Itemshop.

Sistem de magazin offline

Metin2 Offline Shop

Sistemul Offline Shop, inventat de World of Metin2 (WoM2) și Metin2SG, este un sistem care permite Jucătorul să vândă articole la un magazin privat personal fără a fi online. După câțiva ani la Metin2 P-Servers, serverele oficiale au implementat, de asemenea, un magazin offline.

Sistem de căutare în magazin

Metin2 Shop Search

O căutare îmbunătățită în magazin este obligatorie pentru aproape fiecare Middleschool și Newschool Metin2 P-Server. Pentru serverele Oldschool este necesar unul simplu, cu mai puține filtre, pentru standardele actuale Metin2 Pserver.

Caracteristici ale calității vieții (QoL)

O mulțime de caracteristici de calitate a vieții (QoL) sunt necesare, precum și pentru aproape fiecare Metin2 P-Server, cum ar fi preluarea automată, filtrul de preluare, rularea prin monștri, informații despre căderea monștrilor, deschiderea mai multor Cufere în același timp, împărțiți toate articolele, schimbător de canale, scară Metin, câmp vizual, minim 4 pagini de inventar, depozitare/inventar special, timp crescut de îndemânare a potențării, buffi, abreviere cu "k" pentru mii, vot pentru monede, Votează pentru bonus, votează pentru potențare, fereastra de rafinare rămâne deschisă și multe altele.

Sistem Auto Hunt

Metin2 Auto Hunt

Auto Hunt este o caracteristică de pe serverul oficial care este utilă numai pentru nivelarea AFK. Ucide automat monștrii, activează abilitățile de potențare, de ex. Aura Sabiei, Lama fermecată, Armura fermecată, Berserk, experimentați elemente de împingere, cum ar fi Experience Ring, pește Yabby și poțiuni precum rouă sau Poțiune roșie. Începând din 2023, Sistemul Auto Hunt este o caracteristica obligatorie pe Middleschool si Newschool Metin2 P-Server deoarece jucatorilor nu le place să petreacă atât de mult timp nivelând, sau pur și simplu nu au atât de mult timp pentru a juca.

Comutați botul

Metin2 Switch Bot

Switchbot este una dintre cele mai importante caracteristici pe care fiecare Metin2 P-Server ar trebui să le aibă, deoarece nimeni nu are timp sau răbdare pentru a încânta manual obiectele. Majoritatea serverelor P Metin2 de gimnaziu și Newschool ar trebui să aibă acest lucru caracteristică, pentru a oferi jucătorilor o experiență bună de joc. În trecut, majoritatea serverelor foloseau Switchbot de Mijago în timp ce în zilele noastre aproape fiecare server folosește switchbot-ul Anai. Unele Metin2 P-Server old-School folosesc un manual tip de sistem Switchbot, datorita faptului ca Enchant Item este mai greu de obtinut pe acele servere. Există, de asemenea, un metoda instantanee a sistemului Switchbot, care poate utiliza un teanc de articole fermecate cu doar un clic. Acest sistem prezent numai pe unele servere, cum ar fi Azyrah și Nemerum.

Temporizator temniță

Metin2 Dungeon Timer

Dungeon Timer este un sistem foarte util care te teleportează direct la intrările în temnițe. Dungeon Timer ar trebui să fie prezent pe fiecare Middleschool și Newschool Metin2 P-Server deoarece temnițele joacă un rol imens în jocul Metin2 P-Server, Prin urmare, jucătorii trebuie să aibă confortul de a merge instantaneu din temniță în alta, fără a fi nevoiți să meargă. Unele Oldschool Serverele îl au, de asemenea, dar nu este un must have acolo. Cele mai frecvente temnițe metin2 sunt Baroneasa Spider, Turnul Demonului, Catacombele diavolilor, Beran-Setaou, Nemere, Razador, Jotun Thrym, Hydra, Meley, Templul zodiacal, Templul Șarpelui, Alastor și Turnul lui Sung Mahi. Unele servere Oldschool au, de asemenea, o temniță de maimuță și un labirint orc. Dungeon Timer ar trebui să aibă, de asemenea, un sistem de clasare, unde jucătorii pot concura pentru Cele mai complete temnițe, Cele mai multe daune în temnițe și Cele mai rapide Este timpul să finalizați o temniță.