Ranking servere private

De ce metin2pserver.net?

28.01.2021

De unde au apărut acest toplist?

Paginile de top list sunt un element esențial al scenei de servere private de ani de zile. Când au început pentru prima dată intenția era ca având atât de multe servere din care să aleagă, jucătorii ar putea căuta acolo pentru a vedea care servere erau cele mai populare.

Clasamentul a fost de fapt format din numărul de jucători de pe server, deoarece cu cât ai mai mulți jucători, cu atât ai putea genera mai multe voturi. Asta înseamnă că serverele care au avut cei mai mulți jucători au fost întotdeauna plasate în partea de sus. Serverele mai mici au avut de suferit, desigur, pentru că de-a lungul timpului, jucătorii au jucat doar serverele care se aflau în top, deoarece au cei mai mulți jucători. Au mizat pe faptul că , cu cât sunt mai mulți jucători, cu atât serverul este mai bun.

Punctul de cotitura

Acest lucru a afectat abordarea administratorilor serverelor și a operatorilor de top list. Administratorii serverului au început să caute modalități de a-și înmulti voturile pe server. Operatorii de toplist au observat acest lucru si au luat-o ca pe o nouă oportunitate. Nu mai conta că jucătorii au votat, pentru că oricum vor intra pe toplist. Acum puteau câștiga bani prin vânzarea clasamentelor pe lista de topuri către administratorii serverului la prețuri excesive.

De acum înainte, a fost mai dificil să predomine serverele bune, deoarece factorul de cine are mai multi bani de cheltuit. De-a lungul anilor, aceste metode au fost văzute, dar încă nu există o alternativă reală.

Schimbarea

Din acest motiv, am decis să oferim un toplist care să fie gratuit, independent și critic față de acest sistem. După toți acești ani, vrem să facem ceva bun pentru scena Metin2. Acesta este modul nostru de a mulțumi jucătorilor care au susținut serverele de ani de zile. Din cauza ta, jocul Metin2 a evoluat. Nu doar serverele private, ci Metin2 în sine. Ai fost obligat să evoluezi.

Pe lângă asta, am avut și alte motive. Vrem să creștem dincolo de noi înșine și, în general, să dezvoltăm industria toplistului. Nu ar trebui să fie o pagină simplă pe care o vizitați pe scurt și să vedeți cine se află pe locul 1. Mai ales că această poziție nu trebuie formată doar prin voturi, ci și prin critici serioase și discuții cu serverul. Ar trebui oferite mai multe informații jucătorului care caută, astfel încât să poată face o imagine mai bună a unui server.

Mai mult, oferim liderilor de server modalități de a-și îmbunătăți serverul. Diverse tutoriale despre tehnologie, versiuni gratuite a unor fișiere și multe altele!

Colaborare

Pentru a crește și pentru a prevala portalul gratuit, independent și critic , avem nevoie de ajutorul tău, desigur! Nu numai ajutorul administratorilor serverelor, ci și ajutorul jucătorilor. Încrederea este baza proiectului nostru. Să creăm împreună un toplist, unde puteți găsi serverul care vi se potrivește și serverul care este de top.