Ranking servere private

Lycan? Nu merge pentru jucătorii P-Server

08.10.2023

Lycan a fost introdus cu versiunea oficială a jocului 14.11 în 2014.
Lycanii sunt creaturi formidabile de lupi care au fost odată infectate cu un virus incurabil, pierzându-și formele umane și transformându-se în fiare. Datorită puterii lor neînfrânate și instinctelor sporite, ei fac luptători de luptă apropiați. Neînfricat în fața conflictului, Ei caută întotdeauna linia frontului.


Lycan character with Kyanite equipment at a Metin2 P-Server

O nouă clasă

Cu Lycan, Metin2 a primit o a cincea clasă ca o completare la Warrior, Sura, Shaman și Ninja. Bucuria unei noi clase în Metin2 a fost Foarte mare și comunitatea a așteptat cu nerăbdare actualizarea. Cu toate acestea, anticiparea sa transformat foarte repede într-un dezastru după Anunțarea unei noi apărări pentru Lycan. Introducerea apărării cu gheare a făcut ca echipamentul PvP al majorității jucătorilor să nu aibă valoare. Frustrarea a fost de înțeles, dar nimic nu a fost schimbat de WebZen, studioul de jocuri al Metin2. Frustrarea a fost foarte mare și jucătorii au încetat să mai joace. Este încă cea mai mare pierdere de jucător cu o actualizare din istoria Metin2.

De ce jucătorii Metin2 P-Server urăsc Lycan?

Frustrarea și ura au fost atât de mari încât chiar și cele mai bune modificări făcute de unele servere P nu au mai putut face Lycan atrăgător pentru majoritatea comunității. Fiind unul dintre primele servere P, Rubinum și Shiro3 (succesorul Shiro2) au adăugat Lycan cu o abordare diferită. Ei au combinat apărarea pumnalului și apărarea ghearelor într-o singură apărare. Oamenii cărora le place Lycan în general au apreciat acest lucru foarte mare îmbunătățire, dar imaginea a fost deteriorată prea mult încât majoritatea comunității nici măcar nu a încercat lycanul. În prezent, serverele cu Lycan sunt evitat de majoritatea comunității Metin2.

Informații despre Lycan

Destule lucruri rele despre Lycan. Majoritatea comunității Metin2 este încă de acord că, dacă actualizarea ar fi fost mai bună și corectă implementat, Lycan ar fi o clasă populară astăzi. Cel mai mare avantaj al Lycanului este producția de daune în timp ce călăriți un cal sau un munte, în timp ce cel mai mare dezavantaj al său este producția de daune fără a călări un cal sau un munte. Acesta este unul dintre motivele pentru care Lycan nu este nici măcar popular printre Conținutul Player vs Monstru. Cele mai populare temnițe înainte de continentul Yohara sunt Ship Defence, cunoscută și sub numele de Hydra și Meley's Lair. Deoarece nu puteți călări un cal sau un munte în ambele temnițe, Lycan este una dintre cele mai proaste clase de aici.

Abilități lycan

Lycanul are o singură subclasă care îi face diferiți în comparație cu Warrior, Sura, Shaman și Ninja la Metin2 și, de asemenea, Metin2 P-Servers.

Purpuriu Wolf Suflet

Metin2 P-Server lycan skill crimson wolf soul icon

Deveniți posedați de sufletul lupului purpuriu. Crește valoarea atacului (AV) și armura adversarului este ignorată. Întărit de inteligență (INT).

Indigo Wolf Suflet

Metin2 P-Server lycan skill indigo wolf soul icon

Deveniți posedați de sufletul lupului purpuriu. Creșteți viteza de atac și evaziunea întregului grup.

petic

Metin2 P-Server lycan skill shred icon

Rupeți-vă adversarul cu o lovitură puternică. Atac fizic corp la corp. Întărit prin forță (STR).

Respirația lupului

Metin2 P-Server lycan skill wolf's breath icon

Atacă-ți adversarul cu o rafală mortală de aer. Atac fizic la distanță. Întărit prin forță (STR), dexteritate (DEX), vitalitate (VIT).

Gheara lupului

Metin2 P-Server lycan skill wolf's claw icon

Distruge armura inamicului tău. Atac fizic la distanță Reduce apărarea adversarului. Întărit prin forță (STR), dexteritate (DEX), vitalitate (VIT).

Lupul Pounce

Metin2 P-Server lycan skill wolf pounce icon

Atacă-ți inamicul într-un atac salt. Atac fizic la distanță. Întărit prin forță (STR), dexteritate (DEX).