Top Privát szerver ranglista

Vérfarkas? Nem járható út a P-Szervereknek

2023.10.08

A Vérfarkast a hivatalos játék 14.11-es verziójával vezették be 2014-ben.
A Vérfarkasok félelmetes farkas lények, melyek egyszer megfertőződtek egy gyógyíthatatlan vírussal, elveszítve emberi alakjukat és átalakulva bestiákká. Féktelen energiájuknak és fokozott ösztöneiknek köszönhetően kivételesen jó közelharcosok. Félelmet nem ismerve mindig a frontvonalban harcolnak.


Lycan character with Kyanite equipment at a Metin2 P-Server

Új kaszt

A Vérfarkassal a Metin2 ötödik kasztja lett a Harcos, Sura, Sámán és Ninja mellett. Az új kaszt iránti öröm nagy volt, és a közösség izgatottan várta a frissítést. Azonban az előzetes várakozás hamar katasztrófába torkollott a vérfarkasok új védelmének bejelentése után. A karomvédelem bevezetése miatt a legtöbb játékos PvP felszerelése értéktelenné vált. A frusztráció érthető volt, de a WebZen, a Metin2 játékstúdiója nem változtatott semmit. A frusztráció nagy volt, és a játékosok abbahagyták a játékot. Ez a legnagyobb játékosveszteség egy frissítéssel a Metin2 történetében.

Miért utálják a Metin2 P-Szerver játékosok a Vérfarkast?

A frusztráció és gyűlölet olyan nagy volt, hogy még a P-Szerverek legjobb változtatásai sem tudták már vonzóvá tenni a Vérfarkast a közösség többsége számára. Az egyik első P-Szerverként a Rubinum és a Shiro3 (a Shiro2 utódja) más megközelítéssel adták hozzá a Vérfarkast. Összevonták a tőr védelmet és a karom védelmet egy védelemmé. Azok, akik kedvelik a Vérfarkast, nagyra értékelték ezt a változtatást, de az imázs túlságosan megrongálódott, így a közösség többsége még csak ki sem próbálta a kasztot. Manapság a Vérfarkast tartalmazó szervereket kerüli a Metin2 közösség nagyrésze.

Információk a Vérfarkasról

Elég a rossz dolgokról a Vérfarkas kapcsán. A Metin2 közösség nagyrésze még mindig egyetért abban, hogy ha a frissítés jobban lett volna megvalósítva, a Vérfarkas ma népszerű kaszt lenne. A Vérfarkas legnagyobb előnye a támadásának ereje lovon vagy mounton lovagolva, míg legnagyobb hátránya a támadásának ereje ezek nélkül. Ez az egyik oka, hogy a Vérfarkas még a PvM contentek között sem népszerű. A legnépszerűbb barlangok a Yohara kontinens előtt a Hajó megvédése, más néven a Hydra és Meley Barlangja. Mivel ezekben a barlangokban nem lehet lovon vagy mounton lovagolni, a Vérfarkas itt az egyik legrosszabb kaszt.

Vérfarkas képességei

A vérfarkasnak csak egy specializációval rendelkezik, ami eltérővé teszi őket a Metin2 és a Metin2 P-Szerverek Harcosa, Sura, Sámán és Ninja osztályaival szemben.

Bíbor Farkas Lélek

Metin2 P-Server vérfarkas képesség bíbor farkas lélek ikon

Légy megszállva a bíborfarkas-lélek által. Növeli a Támadási Értéket (AV) és figyelmen kívül hagyja az ellenfél páncélját. Erősítve az Intelligencia (INT). által.

Indigó Farkas Lélek

Metin2 P-Server vérfarkas képesség indigó farkas lélek ikon

Növeli a támadási sebességet és kitérőképességet az egész csoportodban.

Széttépés

Metin2 P-Server vérfarkas képesség széttépés ikon

Egy hatalmas csapással széttépi az ellenfelet. Fizikai közelharcos támadás. Erősítve a Erő (STR) által.

Farkaslehelet

Metin2 P-Server vérfarkas képesség farkaslehelet ikon

Egy halálos széllökéssel támadja az ellenfelet. Fizikai távolsági támadás. Erősítve a Erő (STR), Ügyesség (DEX), Vitalitás (VIT) által.

Farkaskarmolás

Metin2 P-Server vérfarkas képesség farkaskarmolás ikon

Széttépi ellenfeled páncélzatát. Fizikai távolsági támadás. Csökkenti az ellenfél védelmét. Erősítve a Erő (STR), Ügyesség (DEX), Vitalitás (VIT) által.

Farkasugrás

Metin2 P-Server vérfarkas képesség farkasugrás ikon

Ugró támadással támadja az ellenfelet. Erősítve a Erő (STR), Ügyesség (DEX) által.