Top Privát szerver ranglista

Drakókő Alkímia Rendszer

2023.10.14

A Drakó Lélek Alkímia egy olyan rendszer, amelyet magas szintű játékosok számára terveztek, a karaktered megerősítésének céljából egy bizonyos irányban. Annak ellenére, hogy magas szintű játékosoknak tervezték, alacsony szintű karaktereken is használható. Először 2013-ban vezették be a Dark Dragons Metin2 frissítés során, azóta pedig a rendszert majdnem minden Metin2 P-Serveren használják.


A Drakó Alkímia kövek eredete

Metin2 Drakó Kö Alkímia Drakó Kö Darab Metin2 Drakó Kö Alkímia Cor Draconis

A hivatalos Metin2 szervereken csak a 30. szint feletti karakterek mehetnek az Alkimistához és aktiválhatják a Drakó Kö Darab megkeresését, ezhez 10x a Drakó Kö-t kell összegyűjteniük és visszatérniük az Alkimistához, aki Cor Draconis (Nyers) cseréjére ad neki.
A Metin2 P-Szervereken a Cor Draconis (Nyers) közvetlenül szörnyekből, főellenségekből vagy metinkövekből szerezhető be.


Metin2 Drakó Kö Alkímia tárgyak gombja Metin2 Drakó Kö Alkímia tálca gombja

Ezen küldetés befejezése után a játékos hozzáférést kap a Drakó Kö Alkímia Raktárhoz, ha rákattint az Alkímia gombra az inventáriumban, vagy a "O" billentyű gyorsbillentyűjét használja. Ezenkívül az első küldetés befejezése után a karakter hozzáférést kap egy napi Drakó Szemerejű kereséshez, amíg ebben a küldetésben, a játékosok dobhatnak Drakó Kö Darabot, amikor összegyűjtötték a 10 darabot, az automatikusan átalakul Cor Draconis (Nyers)-vé, ezt naponta 5-ször lehet megtenni.


Ha jobb gombbal kattintasz a Cor Draconis-re, egy véletlenszerű színű Drakó Kö (Nyers)-t kapsz:

Metin2 Drakó Kö - Gyémánt Metin2 Drakó Kö - Gránát Metin2 Drakó Kö - Jade Metin2 Drakó Kö - Onyx Metin2 Drakó Kö - Rubin Metin2 Drakó Kö - Szafír

Onyx, Gyémánt, Rubin, Jade, Szafír, Gránát


Osztály fejlesztés

Metin2 - Legendás Drakó Gyémánt Metin2 - Legendás Drakó Gránát Metin2 - Legendás Drakó Jade Metin2 - Legendás Drakó Onyx Metin2 - Legendás Drakó Rubin Metin2 - Legendás Drakó Szafír

Az osztály fejlesztéséhez két azonos osztályú Drakó Ékkőre van szükséged. Ezt a folyamatot az Alkimistánál teheted meg. Amikor a folyamat sikertelen, egy azonos osztályú követ fogsz megtartani. Amikor az Alkímiai Drakó Kö Kövét először bemutatták, az osztályok a következők voltak: Nyers, Vágott, Ritka, Antik és Legendás. Később, a mitikus osztályt is hozzáadták.


Tisztaság fejlesztés

Metin2 - Legendás Drakó Gyémánt Kiváló Metin2 - Legendás Drakó Gránát Kiváló Metin2 - Legendás Drakó Jade Kiváló Metin2 - Legendás Drakó Onyx Kiváló Metin2 - Legendás Drakó Rubin Kiváló Metin2 - Legendás Drakó Szafír Kiváló

Az Alkímiai Drakó Kövek tisztaságának fejlesztéséhez két azonos tisztaságú Drakó Kövére van szükséged. Ezt a folyamatot az Alkimistánál teheted meg. Amikor a folyamat sikertelen, egy azonos tisztaságú követ fogsz megtartani. A Drakó Kövek tisztasága:
Matt, tiszta, hibátlan, ragyogó, kiváló


Szint magasabb szint

Metin2 - Green Dragon Bean Metin2 - Blue Dragon Bean Metin2 - Pink Dragon Bean
A folyamat további elemekkel, Green Dragon Bean, Blue Dragon Bean

vagy Pink Dragon Bean elemekkel végezhető el. A finomítás sikertelen lehet, ebben az esetben a sárkánykő szintje csökken vagy változatlan marad. A leggyakrabban használt elem a Green Dragon Bean, mert könnyebb beszerezni, de kevesebb esélye van a sikerre.


Sárkánykő mitikus terjeszkedése

Metin2 - Mythic Dragon Diamond Excellent Metin2 - Mythic Dragon Garnet Excellent Metin2 - Mythic Dragon Jade Excellent Metin2 - Mythic Dragon Onyx Excellent Metin2 - Mythic Dragon Ruby Excellent Metin2 - Mythic Dragon Sapphire Excellent

Az Alkímia Sárkánykő rendszer 2019-ben bővült a Mitikus Sárkánykövek bevezetésével, Új osztály az Alchemy Dragon Stones számára.

Ez hatalmas csalódást okozott a hivatalos Metin2 közösségnek, mivel a játékosok egy lof yangot költöttek és a Dragon Coins, hogy maximalizálják alkímiájukat a legendás osztályhoz, és most egy új osztályt vezettek be. Sok játékos abban az időben kilépett a játékból. A Metin2 P-szerverek elég korán adaptálták a rendszert és kiegyensúlyozottak voltak vagy a meglévő rendszerükre, vagy egy új szerverre, ahol közvetlenül megvalósították a Mitikus Alkímiát.


Bónuszok módosítása

Metin2 - Flame of the Dragon

A Sárkányláng egy olyan tárgy, amelyet bónuszok cseréjére használnak a mitikus alkímia sárkánykövére. A bónuszok megváltoztatásához szükséges sárkánylángok száma a kő tisztaságától függ.

A Metin2 P-szervereken gyakran van lehetőség egy kiváló drágakövet visszafejleszteni Brilliant-ra ahelyett, hogy bónuszokat cserélne a Dragon Flame-re.


A kövek eltávolítása és a kövek időtartama

Metin2 - Dragon Tongs Metin2 - Dragon Tongs

A Sárkánylélekkő felszerelésének feloldásához rajzolhatja le a követ az Alkímia felszerelés oldaláról az Alkímia leltárban, vagy kattintson rá jobb gombbal. A Sárkányfogó nagyobb esélyt ad a Sárkánylélekkő kiküszöbölésére. Csak meg kell húzni az elemet a felszerelt kőre.
A sárkányfogó eltávolítja a köveket Sárkány sikertelenül.
A legtöbb Metin2 szerveren eltávolíthatod a Dragon Stone-okat egy egyszerű jobb egérgombbal.

Metin2 - Tongs of Time Metin2 - Elixir of Time

Az időfogó lehetővé teszi az idő elixírjének létrehozását. A létrehozásához meg kell húzni a fel nem szerelt Sárkánylélekkövön (a követ eltávolítják a DSS leltárból és Az elixír megjelenik a leltárban). Time Elixir - lehetővé teszi az idő meghosszabbítását A legendás Sárkánykövek
: 5%, 15%, 30%, 50%, 100%.


Alkímia sárkánykő készlet bónusz

Metin2 - Dragon Stone Alchemy Set Bonus

Mind a 6 sárkánydrágakő azonos tisztaságú felszerelése növeli az egyes drágakövek bónuszait. Csak legendás vagy mitikus köveknél működik.
A Metin2 P-szervereken nagyon gyakran van lehetőség egy adott értékű bónusz megszerzésére, miközben 6 mitikus drágakő 6 van felszerelve.


A 7. sárkánykő megvalósítása - ametiszt

Metin2 - Rough Dragon Amethyst Metin2 - Cut Dragon Amethyst Metin2 - Rare Dragon Amethyst Metin2 - Antique Dragon Amethyst Metin2 - Legendary Dragon Amethyst Metin2 - Mythic Dragon Amethyst

2023-ban egy új Sárkánykő Alkímia került a metin2 hivatalos szervereire – Dragon Amethyst Stone. Ugyanaz a technikája, mint a többi kőnek, és fejleszthető a Kiváló Mitikus Sárkánykővé.


Metin2 - Cor Daemonis

Az egyetlen különbség az, hogy az Ametiszt Sárkánykövet csak Cor Daemonisból szerezheti be Cor Draconis helyett.
Néhány Metin2 P szerver már hozzáadta ezt a frissítést, például az Azyrah, a Rohan2Global vagy a Harbi2Global.


További információ

További információért nézd meg a hivatalos Metin2 wikipédiát