Okey Kártya segítő

Eszköz arra, hogy megjegyezd, hogy mely kártyák vannak már kint. [Szabályok]

Az Okey Card esemény

Metin2 - Okey Cards Game - Okey Cards Metin2 - Okey Cards Game - Okey Card Set

A legtöbb szerveren az Okey Card Game ideiglenesen aktiválódik egy esemény során. Általában Okey kártyákat dobsz szörnyektől, metinstone-októl vagy főnököktől az esemény során, és ezekből a kártyákból bizonyos mennyiséget Okey Card Set-re cserélhet. Ezzel az Okey Card Set-tel játszhatja a tényleges játékot, amely sikeres teljesítés esetén jutalmazza.
Legtöbbször 3 különböző jutalom van:

Metin2 - Okey Cards Game - Bronze Okey Chest Metin2 - Okey Cards Game - Silver Okey Chest Metin2 - Okey Cards Game - Golden Okey Chest

Bronz Okey Box, Silver Okey Box, Golden Okey Box. A 3 jutalom egyikét kapja attól függően, hogy hány pontot szerez. Az Okey Card Game az egyik legnépszerűbb esemény a metin2 játékosok körében.


A játék magyarázata

  • A játék kezdetén 5 véletlenszerű kártya jelenik meg a játéktéren
  • 3 kártya választható a pontszerzéshez
  • Eltávolíthat kártyákat, vagy húzhat egy újat
  • A játék célja, hogy minél több pontot szerezzen

Játék pontok

Három kártya minden kombinációjáért különböző számú pontot kapsz. Ez a kártya értékétől függ, és ha sorról van szó, akkor attól, hogy a kártyák azonos színűek-e. Azonos számú különböző szín kombinációja is lehetséges.


Legmagasabb pontszám

A hivatalos Metin2 szervereken van egy további highscore rangsor, ahol a játékosok további dobozokat szerezhet jutalomként. A legmagasabb pontszám az Okey Table-nél (esemény NPC) ellenőrizhető. Általában az Okey táblát az egyes birodalmak Map1 oldalán találod.


További információért nézd meg a hivatalos Metin2 wikipedia-t