Top Privát szerver ranglista

Yohara Hódítói Frissítés

2023.10.10

Metin2 - Yohara Bővítés

A Yohara frissítés a Metin2 eddigi legnagyobb frissítése, amely Champion szinteket, Sung Mahi átkot, Yohara kontinenst kb. 10 új térképpel, új fegyverekkel, páncélokkal, kiegészítőkkel, felfedezni való új barlangokkal, új szörnyekkel, új főnökökkel, új Metinkövekkel, új ércekkel, új bónuszokkal, új mechanikákkal, új képességekkel, új Biológus küldetésekkel és rengeteg új tárggyal rendelkezik.

A Yohara frissítés tartalma eddig csak néhány Metin2 privát szerveren (Metin2 P-Server) volt jelen, mivel ez egy nagyon összetett frissítés és nehéz reprodukálni, például az Azyrah, Aeldra, Rodnia, Rohan2Global, Harbi2Global, Astra2, Origins2Global szervereken.


Champion Szintek Bevezetése

Az 120. szint után a Yohara kontinensen Championná válhatsz, egy új karakter szint, amely kék színnel jelenik meg, hogy megkülönböztesse a Champion szintű játékosokat a normál szintűektől.
A maximális Champion szint 30, és az tapasztalati pontok gyűjtése csak a Yohara kontinensen lehetséges.

Metin2 Sung Mahi akarata (INT) Metin2 Sung Mahi akarata (RES) Metin2 Sung Mahi akarata (STR) Metin2 Sung Mahi akarata (VIT)

A státuszpontok mások a Champion szinten, új négy tulajdonsággal, Sung Ma akaratával (STR), Sung Ma akaratával (VIT), Sung Ma akaratával (RES), Sung Ma akaratával (INT).
Minden teljes EXP márvánnyal egy Champion státuszpontot kapsz, hogy javítsd ezeket az új tulajdonságokat.


Serpent Fegyverek és Páncélok

Metin2 Serpent Sword Metin2 Serpent Blade Metin2 Serpent Jacket Metin2 Evil Serpent Jacket

A Yohara frissítés egyik legérdekesebb aspektusa az új véletlenszerű bónuszmechanika bevezetése a Serpent fegyverek és páncélok számára. Ez a mechanika három véletlenszerű standard bónuszt kínál egy fegyver vagy páncél kovácsolásakor, és nem lehet mesterfokon bűvölve, ami arra készteti a játékosokat, hogy százszor is elkészítsék őket, amíg meg nem kapják a megfelelő bónuszokat.

Ezen bónuszok értéke növekszik a finomítási szinttel, amely 15-ig terjed ezeknek a fegyvereknek és páncéloknak.

A szükséges anyagokat ezekhez az elemekhez az Alastor Dungeon, Sung Mahi tornya és a Serpent Templom szolgáltatja, például Serpent Sword (készítés), Serpent Blade (készítés), Northwind Stone.


Új tárgyak

Metin2 Sun Jedit Bracelet Metin2 Sun Jedit Earrings Metin2 Sun Jedit Necklace Metin2 Will Talisman (INT)

Új kiegészítők és talizmánok kerültek bevezetésre, mint például a Fog Jadite Bracelet, Fog Jadite Earrings, Fog Jadite Necklace, Smoky Jadite Bracelet, Smoky Jadite Earrings, Smoky Jadite Necklace, Sun Jadite Bracelet, Sun Jadite Earrings, Sun Jadite Necklace, Dark Jadite Bracelet, Dark Jadite Earrings, Dark Jadite Necklace, STR Will Talisman, RES Will Talisman, VIT Will Talisman, INT Will Talisman, Mysterious Talisman, kesztyűk és sok más.


Kesztyű Rendszer

Metin2 Yohara Glove Metin2 Serpent Yohara Glove

A Kesztyű Rendszer új sorozat standard bónuszokat hoz, amelyek különösen előnyösek a Yohara Kontinensen. A legértékesebb standard bónuszok a Sung Ma akarata (STR), Sung Ma akarata (VIT), Sung Ma akarata (RES), Sung Ma akarata (INT). Ezen bónuszok értéke kesztyűtől függ. Ezek a bónuszok segítenek megtörni a Sung Mahi átkot a Yohara Kontinens térképein. Emellett erős Szellemköveket lehet hozzáadni a kesztyűkhöz, például Démon Kőt és Nagy Démon Kőt.


Új barlangok

Metin2 - Curse of the Serpent Queen Metin2 - The Legend of the white Dragon

A Metin2 hatalmas világának bővítésével a Yohara Hódítói új kontinense új halálos barlangokkal rendelkezik, mint például a Serpent Temple, Sung Mahi Tower, Gnoll Caves és Az Alastor Shelter. Ezek a barlangok izgalmas lehetőségeket kínálnak felfedezésre, harcra, új mechanikákra és lenyűgöző jutalmakra. Ahogy a kontinens összes térképén, úgy ezeken a helyeken is jelen van a Sung Mahi átok. Az Alastor Shelter barlang két különböző nehézségi fokozattal rendelkezik, Alastor (könnyű) és Alastor (nehéz).


Új főnökök

Metin2 - Yohara Boss - Bigfoot

Minden Yohara Kontinens térképén legalább egy új főnök található, például Kao, King Bao, Argos, Natanan, Quag Primus, Quag Veteran, Tainted War Chief, Mighty Kappa, Frozen War Chief, Northwind War Chief és sok más! Ezek a főnökök hasznos zsákmányokat tartalmaznak, mint például a Yohara Treasure Chest, Demon Stone, Smoky Jadite, Glimmerstone, Experience Ring, Bravery Cape, Blessing Scroll, Book of Precision, Aura Fire Rune és sok más egyebet.


Új szörnyek

Metin2 - Rejtélyes Dungeon - Kao

A Yohara frissítés számos új szörnyet hozott magával. Frontvonal Mágus, Pokolfarkas, Jin Bing, Katona Gong, Katona Ki, Katona Mao, Pokolfarkas, Rosszul Bántott Szellem, Trollok Íjásza, Trollok Sámánja, Trollok Katonája, Trollok Harcosa, Quag Golem, Quag Kovix, Quag Varázsló, Quag Harcos, Quag Munkás, Szennyezett Tábornok, Szennyezett Szerzetes, Szennyezett Harcos, Szennyezett Katona, Szennyezett Harcosa, Kappa Vadász, Kappa Katona, Kappa Varázsló, Kappa Munkás, Hatalmas Kígyó Harcos, Kígyó Aszéta, Kígyó Betyár, Kígyó Kappa, Kígyó Skorpió, Kígyó Katona, Kígyó Munkás, Fagyott Róka, Fagyott Tábornok, Fagyott Vadász, Fagyott Felderítő, Fagyott Harcos, Frenetikus Fagyos Szarvas, Frenetikus Hó Leopárd, Északi Szellem, Északi Gólem, Északi Jeti, gyakran célpontok a Yohara küldetéseiben vagy küldetéskönyveiben. Néhány szörnynek hasznos zsákmánya van, mint például a Ragyogó Piros Gyöngy, Északi Fegyverkő, Északi Kesztyűkő, Elegáns Kőtörmelék Láda és sok más egyéb.


Új metinkövek

Metin2 Yohara Metinkő

Az első pályákon egy új metinkő típus került hozzáadásra, úgynevezett Előpostok. Amikor 10 ilyen elpusztul egy csatornában, az összes ezen a csatornán lévő játékosnak már nincs Sung Mahi átka, amíg az Előpostok újra meg nem jelennek. A Troll Előpost Dong Gwang Plain-en található, az 1. Quag Előpost Seo Gwang Wastelands-en, a 2. Quag Előpost pedig Nam Gwang Chasm-ben található, és nem ejt zsákmányt. Az új normál metinkövek is hozzá lettek adva a játékhoz, mint például a Percepció Metin, Azértékelés Metin, Figyelem Metin, Jin Metin, Shiho Metin, Gumar Metin, Űrkígyó Metin. Ezek rendkívül fontosak a farmolás szempontjából, mivel olyan zsákmányokat ejtenek, amelyekre szükség van a karakter fejlődéséhez, például Védelmi Könyv Láda, Fokozat Könyv Láda, Lélekkő, Zöld Sárkány Bab, Kelpie Kulcs, Azért Precision Könyv.


Lélektöredékek

Metin2 - Lélektöredék - Kard Lélek Metin2 - Lélektöredék - Ékszer Lélek Metin2 - Lélektöredék - Világos Lélek Metin2 - Lélektöredék - Védelmi Lélek

A Lélektöredékekkel nagyszerű bónuszokat érhet el, amelyek nincsenek összekapcsolva a felszerelésével, hanem közvetlenül a karakterével. Ha találsz egy Kard Lelket, Védelmi Lelket, Ékszer Lelket és Világos Lelket a kontinens új küldetéseiből, és összekombinálod őket egy osztály-specifikus Lélektöredékkel Chaegirab-tól, akkor élvezheted a kiegészítő bónuszokat akár 12 órán keresztül. A lejárat után újra fel kell töltened a Lélektöredéket az illeszkedő lelkekkel, hogy újra használhasd.