Top Privát szerver ranglista

Miért a metin2pserver.net?

28.01.2021

Honnan eredeztethetőek a toplisták?

A toplisták alappillérként szolgálnak a privát szervereknek évek óta. Megalkotásukkor az volt a szándék, hogy a játékosok rengeteg szerver közül tudjanak válogatni és megtalálhassák a nekik legkedvezőbbeket, ezzel növelve azoknak a hírnevét.

A rangsort valójában a szerveren lévő játékosok száma alakította, mert minél több játékosod volt, annál több szavazatot tudtál generálni. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb játékost elérő szerverek mindig a csúcsra kerültek. A kisebb szerverek természetesen szenvedtek, mert az idő múlásával a játékosok csak a vezető szerverekkel játszottak, mert náluk játszanak a legtöbben. Úgy gondolták, minél több játékos van, annál jobb a szerver.

A fordulópont

Ez kihatott a Szerver Adminok és a Toplista üzemeltetők megközelítésére is. A szerverek adminisztrátorai elkezdték keresni a különböző módszereket melyekkel feljebb tudnak kerülni. A toplista üzemeltetői új anyagi lehetőségeket láttak ebben. Az már nem számított, hogy a játékosok szavaztak, mert mindenképp előre kerültek a toplistán. Jelenleg ott tartunk, hogy azzal lehet pénzt keresni, hogy szavazatokat vesznek a tulajdonosok túlárazva.

Onnantól kezdve a jó szerverek nehezebben érvényesülhettek, mert az anyagiak vették át az irányítást. Az évek során ez teljesen nyilvánvalóvá vált, azonban megfelelő alternatíva hiányában a mai napig ez megy.

A változás

Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy készítünk egy olyan toplistát, amely ingyenes, független és kritikus a jelenlegi elfuserált rendszerrel ellentétben. Ennyi év után valami jót akarunk tenni a közösségért. Mi így köszönjük meg a játékosoknak akik támogatták évekig a privát szervereket. Miattatok fejlődött a Metin2 oda ahol most tart. Nem csak a Metin2 privát szerver közösség hanem maga a játék is. Kénytelen volt fejlődni.

Emellett más okaink is voltak. Szeretnénk túlszárnyalni önmagunkat, és általánosságban fejleszteni a toplista ipart. Ez nem egy egyszerű oldalnak készült, amit néha meglátogatsz, hogy megnézd kié az első hely. Különösen azért, mert ez a pozíció nem csak a szavazatok alapján, hanem komoly kritikákkal és a szerverrel folytatott megbeszélések árán érhető el. További információkkal kell szolgálni a potenciális játékosnak, hogy tisztább képet alkothasson magáról a szerverről.

Továbbá szerver tulajdonosoknak különböző módokat mutatunk a szerver fejlesztésére. Oktatóanyagokat technológiákról, ingyenes publikációkat és még sok mást!

Együttműködés

Ahhoz, hogy növekedhessünk és a szabad, független és kritikus portál érvényesülhessen, természetesen szükségünk van a segítségedre! Nem csak a szerver adminisztrátorok, hanem a játékosok segítsége is elengedhetetlen. A bizalom a projektünk alapja. Készítsünk közösen egy toplistát, ahol mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb szervert, és legfelső pozícióban lévő szerver kiérdemelten kapja a helyét.