Ghid Okey Card

Instrument pentru a reține care cărți sunt scoase. [Reguli]

Evenimentul Okey Card

Metin2 - Okey Cards Game - Okey Cards Metin2 - Okey Cards Game - Okey Card Set

Pe majoritatea serverelor, jocul de cărți Okey este activat temporar în timpul unui eveniment. De obicei, aruncați cărți Okey de la monștri, metinstones sau șefi în timpul acestui eveniment, și puteți schimba o anumită cantitate din aceste cărți pentru un set de carduri Okey. Cu acest set de cărți Okey, puteți juca jocul real care vă recompensează la finalizarea cu succes.
De cele mai multe ori, există 3 recompense diferite:

Metin2 - Okey Cards Game - Bronze Okey Chest Metin2 - Okey Cards Game - Silver Okey Chest Metin2 - Okey Cards Game - Golden Okey Chest

Cutie Okey din bronz, Cutie Okey dinargint, Cutie din aur Okey. Veți primi una dintre aceste 3 recompense în funcție de câte puncte obțineți. Jocul de cărți Okey este unul dintre cele mai populare evenimente printre jucătorii metin2.


Explicația jocului

  • La începutul jocului apar 5 cărți aleatorii pe câmpul de joc
  • 3 cărți pot fi selectate pentru a obține puncte
  • Puteți elimina cărți sau puteți desena una nouă
  • Scopul jocului este de a înscrie cât mai multe puncte posibil

Puncte de joc

Veți obține numere diferite de puncte pentru fiecare combinație de trei cărți. Acest lucru depinde de valoarea cardului și, dacă este un rând, dacă cărțile sunt de aceeași culoare. Este posibilă și combinarea acelorași numere de culori diferite.


Scor mare

Pe serverele oficiale Metin2 există un clasament suplimentar de mare scor în cazul în care jucătorii pot obține cutii suplimentare ca recompense. Scorul maxim poate fi verificat la Okey Table (NPC eveniment). De obicei, puteți găsi tabelul Okey la Map1 al fiecărui imperiu.


Verificați wikipedia oficială Metin2 pentru mai multe informații